петък, 3 юни 2011 г.

Голямото преместване


Днес е Денят Х. Денят на голямото преместване и края на една мини кулинарна история. След месец дълги размисли и обсъждания все пак се реших да обединя двата си блога. Причините са прозаични, но все пак надделяха в спора с вътрешното ми Аз. Не беше лесно да избера кой от двата да жертвам и предполагам отстрани не изглежда да съм взела решението на трезва глава, затваряйки по- популярния ;-). DelishHellish приключва житейския си път с тази публикация и цялата информация от него ще бъде пренесена в захарно- творческия ми блог , който пък от своя страна ще се издигне в блого- кариерата си и ще приюти всичките ми настоящи и бъдещи рецепти, както и останалата част от начинанията ми- кулинарни, творчески и всичко друго, което предстои да прибавя към хобитата си предполагам.

Ще се радвам да ме последвате към старото ми- ново кътче и да останете с мен и за напред.
Извинявам се предварително за предстоящия кратък период на неудобства при организирането на информацията и дооформянето на някои детайли- ще се постарая да бъда максимално бърза. Снимките към рецептите от този блог ще останат със старите си водни знаци- от сантименталност не бих искала да ги коригирам, с надеждата че няма да бъда обвинена в кражба на изображения по- нататък от бъдещ наблюдателен читател, който забележи разликата в името на блога и това на снимките ;-)
Ами това е и дано и вие сметнете промяната за положителна. Всяко ново начало е освежаващо :-)

Заповядайте в SugarCoatedNothings 

8 коментара:

  1. Радвам се, че не се отказваш, а само преместваш, защото харесвам нещата ти! Пожелавам ти успех и страхотен старт!

    ОтговорИзтриване
  2. Честито ново място с пожелание за много успех и много нови фенове!

    ОтговорИзтриване
  3. Новото ти местенце е прекрасно, призовавам всички, които да сега не са, да те последват там.

    ОтговорИзтриване
  4. Честито преместване и от мен и много успехи на новото място!

    ОтговорИзтриване
  5. Браво за идеята да обединиш и двата блога. Така ще бъде много по лесно и достъпно всичко като е на едно място.

    ОтговорИзтриване
  6. Не е лесно едно голямо преместване. Много се радвам, че си се решил на тази стъпка, да обединиш двата си блога. Мисля, че идеята ти е много добра и така ще можем да намира всичко на едно място.Честито преместване.Не е лесно да избереш кой да жертваш така , особено като знаеш колко труд си хвърлил за единият и за другият блог.Няма за какво да се извиняваш, нормално е да има малки неудобства и забавяния, все пак знаем какво правиш. не става само с едно щракване на пръсти.Трябва да бъдеш сигурен, че ще заповядаме в SugarCoatedNothings

    ОтговорИзтриване
  7. Поздравления за трудното решение, което си взел. Но мисля, че за нас потребителите така ще е по лесно. Много успехи желая.

    ОтговорИзтриване
  8. Когато човек си поставени дадени цели и ги следва е нормално след време на едно място да му отеснее и да иска да се премести, там където може да продължи да осъществява своите желания и мечти.Пожелавам ти много успехи и да продължаваш да ни радваш със своите публикации независимо къде си.Няма за какво да се извиняваш никакви неудобства не си ни създал, все пак всичко това ще бъде за много кратък период от време както и ти споменаваш в своята статия.Най-трудното е да вземеш решението, след това вече всичко ще се нареди.

    ОтговорИзтриване